Scurta informare Sed Consiliu de administratie - Blogul Sindicatului din Invatamant Gherla - Sindicatul din Invatamant Gherla

Go to content

Scurta informare Sed Consiliu de administratie

Sindicatul din Invatamant Gherla
Published by in Informari Grupa Ana Ipatescu ·
Dragi colegi,

Va scriu cateva idei despre Consiliul de administratie desfasurat azi, 28.10.2014 la ora 13.

Pe ordinea de zi au fost subiectele:

1. Aprobarea RAEI pe anul scolar 2014-2015
2. Aprobarea Planului managerial pe anul in curs, 2015-2016
3. Validarea Concursului - Limba Germana - pentru d-na Prof. Riti Vera (8 ore la A.I.)
4. Aprobare Documente CEAC
5. Aprobarea componenta Consiliu de administratie
6. Aprobarea transferuri elevi
7. Aprobare Comisie inventariere
8. Aprobare burse pe Sem. I
9. Aprobare Program: Aniversare 100 ani Lic. Ana Ipatescu
10. Aprobare sume transport cadre didactice
11. Diverse

1. Raportul pe anul trecut a fost votat: Pentru, de toți cei prezenți. Va putea fi vazut, probabil pe site-ul scolii, incepand de maine, 29.10.2015.
2. Planul managerial isi propune ca tinte pt. anul scolar in curs:
    - reducerea nr. absente
    - promovabilitate BAC- peste 90 %
                                Eval. Nation. peste 93 %
    - o crestere cu 10 % a mediilor intre B si FB
    -participarea la Olimpiade si Conc. Nation -  mai departe de faza judeteana- minim 2 elevi
    - cresterea sigurantei in liceu prin: procedura acces persoane straine in scoala, procedura interventie in caz de violenta, montare 16 camere de filmat in salile de clasa din Cladirea claselor de la PR.-IV.
     La acest punct s-a discutat mai mult problema camerelor din Scoala mica. In principiu sunt lucrurile care s-au mai zis. Conducerea doreste obtinerea acordului invatatoarelor pentru folosirea lor in ore si in pauza, ca masura de siguranta.Daca nu se va ajunge la acest acord, camerele vor fi folosite dupa ora 17, pentru a se asigura siguranta bunurilor din clase. La acest punct am afirmat, ca lider de sindicat, sustinerea  hotărârii colegelor învățătoare, cu toate demersurile ce se impun pe cale legală. După ce se clarifică lucrurile, prin primirea raspunsului la sesizarea invatatoarelor si alte discutii, probabil, vom vedea ce demersuri vom face mai departe, in aceasta problema.
     La acest punct, cand s-a votat, colega noastra Melania s-a abtinut din solidaritate față de colege.
Planul managerial a fost aprobat cu majoritatea de voturi PENTRU!

Toata lumea a fost de acord cu propunerea de a fi anunțați membrii Cons. de admin. in legatura cu data si ordinea de zi a Consiliilor de administratie viitoare, cu 72 de ore inainte cum spune legea. Un lucru foarte bun...

3. S-a validat cu unanimitate de voturi: PENTRU, concursul colegei noastre de limba germana Riti Vera
4. S-a votat in unanimitate documentele CEAC
    Aici... din Comisia CEAC nu pot face parte membrii Cons. de admin., trebuie sa faca parte Reprezentantul elevilor, si poate face parte liderul de sindicat.
5. S-a aprobat Reprezentantul elevilor în Cons. de admin. cu drepturi depline, deci si drept de vot, in persoana elevei Silaghi Iulia din clasa XII.
   Urmatoarea sedință a Consiliului de administratie v-a avea o alta componenta in ceea ce priveste reprezentarea profesorilor, deci vor urma in curand alegerile. Sper sa se tina seama de solicitarea facuta de sindicat, in legatura cu propunerile...
6. S-au aprobat cateva transferuri...
7. S-a stabilit Comisia pentru Inventar
8. S-au votat bursele: cele sociale 25 RON, cele de studiu si de merit - 50 Ron
9. S-a votat programul din saptamana de aniversare- 100 ani de Ana Ipatescu!
10. S-a votat decontul cadrelor didactice navetiste pe luna Octombrie in cuantum de 2400 Ron
11. La acest punct... trebuie sa ne pregatim de BALUL BOBOCILOR- 14. 11. 2015 la CINEMA....

Cam atat,

O seara placuta!