Hotărârea nr. 168/2019 aprobarea normelor metodol. pt. determinarea costului standard per elev/preşcolar - Sindicatul din Invatamant Gherla

Go to content

Arhiva > An scolar 2018-2019 > Adrese/Ordine 2018-2019 > Ordine/OUG/HG 2018-2019
Hotărârea nr. 168/2019 pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 136/2016 privind aprobarea normelor metodologice pentru determinarea costului standard per elev/preşcolar şi stabilirea finanţării de bază de la bugetul de stat, din sume defalcate din T.V.A. prin bugetele locale, pe baza costului standard per elev/preşcolar, pentru toţi preşcolarii şi elevii din învăţământul general obligatoriu particular şi confesional acreditat, precum şi pentru cei din învăţământul profesional şi liceal acreditat, particular şi confesional.  În vigoare de la 01 aprilie 2019.Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 249 din 01 aprilie 2019. Formă aplicabilă la 05 aprilie 2019
Back to content